tiistai 1. kesäkuuta 2010

NIkkenin kesäale


Lämmin kesä vaatii keholta paljon. Elimet, luusto ja solut tarvitsevat tavallista enemmän nestettä. PiMag®-tekniikan tarjoamat energisoivat Pi-vesituotteet tekevät vedestä raikkaimman ja parhaan makuisen juomaveden, joka imeytyy kehoosi hetkessä. PiMag® Ultra Shower voi pehmentää ihoa ja hiuksia sekä vähentää hilseilyä. Virkistä kehoasi luonnollisen puhtaalla vedellä tänä kesänä Nikkenin innovatiiviset PiMag®-vesituotteet 20% alennuksella PiMag®-tuotteet 20% pakkausalennuksella!
Tarjous on voimassa 1.6.-31.7.2010

Vesipakkaus
• PiMag® Ultra Shower
-käsisuihku
• PiMag® Optimiser
• PiMag®-vesijärjestelmä
OVH-hinta 490 euroa
Säästä yli 120 euroa!
Tuotekoodi 7115

Maxi-vesipakkaus

• PiMag® Ultra Shower
-käsisuihku
• PiMag® Optimiser
• PiMag® Maxi
OVH-hinta 618 euroa
Säästä yli 150 euroa!
Tuotekoodi 7116

Lisätietoa vesilaitteista

Itsenäinen Nikken-jälleenmyyjäsi tarjoaa lisätietoa tuotteista ja tekee tilauksen puolestasi.
(heidi@navadina.net / 044 3091828)

3 kommenttia:

 1. Kysyisin hieman magneettituotteista yleisesti.

  Jos aikoo ostaa vain yhden tuotteen, kannattaisiko valita mielummin esim. koru vai vesituote?

  Kun puhutaan energisoivasta ominaisuudesta niin tarkoitetaanko sillä energian värähtelytason kohoamista vai mitä? Liittyykö maadoittuminen tähän jotenkin?

  Onko merkitystä magneetin vaikutuksella, että käyttääkö sitä kaulassa, ranteessa vai sisäisesti elävöitetyn veden muodossa? Mikä näistä olisi tehokkain tapa?

  Vaikuttaako esim. rannekoru koko kehoon vai vain ranteen alueelle? Jos haluaa vaikka niskasärkyyn apua niin vaikuttaako ranteessa pidettävä koru niskan alueelle?

  Kiitos etukäteen vastauksista :)

  VastaaPoista
 2. Moi Sanna!

  Itse valitsisin ja panostaisin ehdottomasti veteen. Olemme lähes täysin vettä ja vesi imeytyy meihin ravinteista parhaiten. Sen vuoksi sen laatu on äärimmäisen tärkeää. Hanavesi ei imeydy kunnolla ja se voi sisältää vieraita aineita. (ks. aiemmat bloggaukseni aiheesta). Nesteenä nauttimamme ovat siis tärkeämpiä laadun kannalta kuin kiinteä ruoka.

  Muut tuotteet sitten tehostavat puhdistumista, maadoittavat jne. Kyllä energisointi on sitä, että magneettikentässä solu alkaa värähdellä, jolloin aineenvaihdunta vilkastuu ja kuona-aineita vapautuu. Terveiden solujen katsotaan näin vahvistuvan ja sairaiden solujen häviävän.

  Edelleen valitsisin ykköseksi veden ja sitä tehostamaan jonkun ulkoisen tuotteen. Sillä ei ole merkitystä onko kaulassa vai kädessä. Tuote riippuu paljon ympäristöstäsi ja elintavastasi. Esim. huono sisäilmä = ilmanpuhdistimet, paljon kävelyä = pohjalliset, sähkökentissä olemista (tietokone) esim. koru, nukkumisvaikeuksia = tyynyt, patja jne.

  Hyvä tuote niskasärkyyn on ainakin tämä: http://www.nikkenwellbeing.fi/PWP/Products/Products.aspx?ID=180&MediaType=Image&RootGroup=176 (toimiikohan linkki) Periaatteessa tuote vaikuttaa koko kehoon (solujen aineenvaihdunta), mutta myös paikallisesti kuten nämä laastarit: http://www.nikkenwellbeing.fi/PWP/Products/Products.aspx?ID=344&MediaType=Image&RootGroup=176

  Toivottavasti näistä on apua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksista, kysyisin vielä että miten tullaan Nikkenin jälleenmyyjäksi ja liittyykö siihen jotain etuja?

  VastaaPoista