maanantai 1. maaliskuuta 2010

Pimag - mineralisoitua ja suodatettua vettä

Pimag-vesi = Elävä vesi

Pi tarkoittaa ”alkulähteeseen palaamista”. Pi-vesi jäljittelee kehossa olevaa ”elävää vettä”, jossa vesirypäleet ovat pienempiä, mutteivat vakaita pitkien ajanjaksojen aikana. Tämä ilmiö löydettiin Japanissa 1964 kasvien fysiologian tutkimusten yhteydessä.


PiMag-suodatin poistaa toimiessaan 0,5 micronia isommat partikkelit. Suodattimen jalometalliverkot poistavat joitain bakteereita ja viruksia, mutta ei pystytä tieteellisesti väittämään, mitkä kaikki se poistaa. Tarkoitus on tehdä vesijohtovedestä keholle mahdollisimman suotuisaa elävää vettä tavalla, joka on järkevää ja tehokasta ja joka auttaa kehoamme omalta osaltaan toimimaan mahdollisimman hyvin.

 Pimag-vesi:

- elävöittää magneettienergialla eli hajottaa veden molekyyliryppäät pienemmiksi tehden vedestä paremmin imeytyvää

 - suodattaa ruostumattomasta teräksestä ja hienosta silkistä valmistettujen sihtien sekä kahden erilaisen hiilisuodattimen ja korallihiekkasirujen lävitse, jolloin kaikki yli 0,1 mikronin kokoiset epäterveelliset partikkelit suodattuvat pois

- poistaa bakteereja, raskasmetalleja ja orgaanisia aineita, mm. kloorin- biokeraamisilla palloilla ionisoi ja lisää välttämättömiä mineraaleja ja ravinteita takaisin veteen- heijastaa keraamisten kivien ja saven avulla pitkäaaltoisten infrapunasäteiden energian takaisin veteen

- tuottaa emäksistä vettä, jonka pH > 7 - parantaa veden makua ja poistaa hajuja- erinomaista keholle (ruoanlaitossa, juoma- ja suihkuvetenä), eläimille ja
kasveille

- heksagoninen (kuusikulmainen kiderakenne) vesi edistää parhaiten terveyttä. Tällainen rakenne muodostuu kuudesta molekyylistä, jotka muodostavat kehän. Korealainen tutkimus osoittaa, että tämänkaltaista vettä on terveessä, elinvoimaisessa kehossa. Tällainen vesi on luonnollisempaa ja helpommin kehon hyödynnettävissä

- hapetettu vesi vie runsaasti happea suoraan ja nopeasti kehon soluille. Tutkimukset ovat osoittaneet, että hapetettu vesi parantaa urheilusuorituksia, vahvistaa sydänverisuonistoa ja lihasten kestokykyä sekä lyhentää palautumisaikaa harjoitusten jälkeen

- emäksinen ja ionisoitu vesi läpäisee kehon kudokset tehokkaammin kuin vesijohtovesi, joten se nesteyttää huomattavasti paremmin. Emäksinen vesi neutraloi happamuutta, joka aiheutuu mm. nykyisestä ruokavaliosta, ja auttaa näin säilyttämään terveytemme ja vastustuskykymme tauteja vastaan. Esim. syöpä ja rappeutumissairaudet eivät viihdy happipitoisessa ja emäksisessä ympäristössä.

Tästä voit tilata ja katsoa erilaisia Pimag-suodatinvaihtoehtoja. Suodatin (riippuen mallista) olisi hyvä vaihtaa kerran kuukaudessa riippuen käytöstä. Itselläni on tuo perusmalli.

Ks. Quinoaa!-blogin teksti Puhtaampi ruoka ja vesi

3 kommenttia:

 1. Kiinnostavaa!
  Kuulostaa jo melkein lähdevedeltä.
  Aika omalla tasollaan tuntuu olevan japanilaisten ja korealaisten ymmärrys vedestä verrattuna meikäläisten yläaste-H2O-fysiikkaan.
  Varsinkin tuosta kuusikulmaisesta rakenteesta ja molekyyliryppäiden koosta luulisi jo puhuttavan paljon laajemmin. Kiitos kaikille, jotka levittävät tietoa veden laatutekijöistä ja rakenteen salaisuuksista.

  VastaaPoista
 2. Ihmettelen täyttääkö tämä laite kuitenkaan annettuja lupauksia. Ei ilmeisesti ainakaan emäksisöi vettä yhtään. Tein ph-liuskalla happamuustestin sekä pimag-vedelle että hanavedelle ja tulos oli ihan sama molemmille: 6 ja 7 väliltä eli neutraalia tai jopa vähän hapanta...

  VastaaPoista
 3. "Tein ph-liuskalla happamuustestin sekä pimag-vedelle että hanavedelle ja tulos oli ihan sama molemmille: 6 ja 7 väliltä eli neutraalia tai jopa vähän hapanta... "

  Tekemäsi testi on sinänsä mielenkintoinen, mutta pH-liuskat ovat kovin epätarkkoja happamuuden mittaamisessa. Ero happamuudessa pH 6:n ja 7:n välillä on kymmenkertainen, joten esimerkiksi kaksinkertainen happamuusero ei juuri ole havaittavissa tavallisimmilla liuskoilla. Lisäksi havaintoni mukaan jotkin pH-liuskat eivät yksinkertaisesti toimi kunnolla. Kokeilin erään valmistajan liuskoja happamuudeltaan erilaisiksi tietämilläni aineilla, ja sain jatkuvasti tulokseksi lähes saman pH-arvon. Eräs aiemmin käyttämäni merkki taas toimi paremmin.

  En tiedä, paljonko PiMagin olisi tarkoitus pH:ta nostaa, enkä löytänyt asiasta tietoa valmistajan sivustolta. Tämä ei ole kovin luottamusta herättävää (on harmittavan tavallista, että valmistajat eivät kerro kaikkia kuluttajia kiinnostavia tietoja sivustollaan). Suhteellisen pienenkin muutoksen emäksiseen suuntaan voisi kuvitella pidemmällä aikavälillä kohentavan elimistön emäsvarastoja. Tämä on kuitenkin vain arvailua minun taholtani.

  VastaaPoista